Privacyverklaring EBBEN Partners B.V.

EBBEN Partners B.V., gevestigd aan de Nassaulaan 25 te (1213BA) Hilversum, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.ebbenpartners.nl
Nassaulaan 25 1213 BA Hilversum
+ 31 35 2057575

Functionaris gegevensbescherming(FG) of Data Protection Officer (DPO)
Marcel Westerhoud is de Functionaris Gegevensbescherming / DATA Protection Officer van EBBEN Partners B.V. (Hierna EBBEN)

Hij is het aanspreekpunt van EBBEN voor vragen over de wijze waarop EBBEN gegevens verwerkt en is te bereiken via westerhoud@ebbenpartners.nl.

Verwerking persoonsgegevens
Het is mogelijk dat EBBEN uw persoonsgegevens verwerkt doordat u gebruikmaakt van onze diensten. Ook kan het zo zijn dat wij uw persoonsgegevens verwerken, omdat wij deze in het kader van een onderzoek of adviesopdracht hebben verkregen.

Doel en grondslag gegevensverwerking
EBBEN verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Uitvoeren van (recherche)onderzoeken
  • Advisering op gebied van Governance Risk & Compliance
  • Ondersteuning bij Geschiloplossing
  • Forensic Technology
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om diensten aan u te leveren
  • EBBEN verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

EBBEN verwerkt persoonsgegevens uitsluitend op basis van de grondslagen vermeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wanneer uw persoonsgegevens worden verwerkt zal EBBEN zorgdragen dat u tijdig wordt geïnformeerd over de van toepassing zijnde grondslag en wat dit mogelijk voor u betekent.

Bewaartermijnen
EBBEN bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren verschillende bewaartermijnen voor de verschillende categorieën van persoonsgegevens.

Verwerkersovereenkomst
Met bedrijven die persoonsgegevens verwerken in opdracht van EBBEN, sluit EBBEN een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. EBBEN blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Delen van persoonsgegevens met derden
EBBEN verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. EBBEN blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies
EBBEN gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door EBBEN en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar secretariaat@ebbenpartners.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

EBBEN Partners B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Beveiliging persoonsgegevens
EBBEN neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons secretariaat of mail naar secretariaat@ebbenpartners.nl

Constateren datalek
In geval van het ontdekken van een datalek zal EBBEN handelen conform de AVG en de uitgebrachte richtlijnen van de toezichthouders daarover. EBBEN zal daarnaast de opdrachtgever onverwijld in kennis stellen van de feitelijke situatie en passende maatregelen nemen.

M. Westerhoud
partner

Versie 2.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 15 mei 2018