Marc Peeters

RFA IFA België

Marc (1964) werkte na zijn studies aan de K.U. Leuven en militaire dienstplicht zes jaar in de Belgische banksector als beleggingsadviseur, kredietadviseur voor de KMO (MKB) en zelfstandig kantoorhouder.

In 1993 schakelde hij over naar de boekhoudsector. Tussen 1994 en 2004 behaalde hij drie diploma’s voortgezet onderwijs waaronder zijn postuniversitaire master in accountancy & finance aan de EMS in Brussel. In 1999 werd hij op het Tableau van het BIBF ingeschreven als erkend boekhouder-fiscalist. Sindsdien is hij in die hoedanigheid, behalve in België, ook in het buitenland actief met aldaar speciale aandacht en interesse voor de Oekraïne.

In 2015 behaalde hij het getuigschrift “Masterclass Forensic Auditing” aan de Antwerp Management School waarna hem door IFA Belgium de titel van Registered Fraud Auditor (RFA) werd verleend.Sinds 2016 is Marc lid van de Commissie Anti-witwassen BIBF; in die hoedanigheid controleert hij zijn Belgische confraters op de naleving van de anti-witwaswetgeving.Ten slotte is hij stichter van de Fraud Audit School, waar hij tevens als docent aan verbonden is.

Marc houdt zich bij EBBEN Partners vooral bezig met verslaggevingsfraude, faillissementsfraude en fraude in het kader van vereffeningen-verdelingen van huwelijksgemeenschappen.

Erkend boekhouder-fiscalist BIBF                                                                                                                    Lid commissie Anti-witwassen BIBF

peeters@ebbenpartners.nl

Marc Peeters website