Maarten Boerma

Mijn naam is Maarten Boerma, ik loop stage bij EBBEN Partners en als onderdeel hiervan schrijf ik in samenwerking met het IFFC (Institute for Financial Crime) een onderzoek over het (niet) melden van incidenten. Ik bezoek ook verschillende organisaties waar ik mensen interview.

Vragenlijst voor het onderzoek

Naast het face to face stellen van een aantal vragen heb ik ook een vragenlijst ontwikkeld om te onderzoeken of motieven om niet te melden samenhangen met verschillende factoren. De antwoorden op deze vragenlijst zullen uiteraard ook anoniem en vertrouwelijk behandeld worden. Enkel als u dit expliciet in de vragenlijst aangeeft, kan de mogelijkheid geboden worden om dieper in te gaan op de antwoorden.

Resultaten van het onderzoek
De resultaten van dit onderzoek kunnen mogelijkheden bieden voor het creëren van een beleid wat het melden van incidenten binnen organisaties bevorderd. Het wordt enorm gewaardeerd als u de tijd neemt om deze vragenlijst, wanneer u in de gelegenheid bent, in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u mij bereiken via boerma@ebbenpartners.nl of op 06-50690979.

Met hartelijke groet,
Maarten Boerma

 

 

foto maarten boerma