800 foto zw ejl

 

 

Evert-Jan Lammers

drs. E.J. Lammers RA

Evert-Jan (1959) is econoom en registeraccountant. Na zijn economiestudie werkte hij 11 jaar als accountant bij KPMG, eerst in Amsterdam en daarna in Parijs. Daar werkte hij voor banken en grote multinationals. Aansluitend zette hij in 1997 de forensic &  integrity praktijk van KPMG België op, die hij zeven jaar heeft geleid. Na 2004 stond hij aan de wieg van IFO in Nederland en TRIFORENSIC in België, rechtsvoorgangers van EBBEN Partners.

Voorts is hij executive professor aan de Antwerp Management School, waar hij tevens Academic Director is van het programma Masterclass Fraud Auditing. Vervolgens is hij bestuurslid van de nationale beroepsfederatie Institute of Fraud Auditors (voorzitter 2014-2017) en van Transparency International Belgium. Ten slotte publiceert hij regelmatig op zijn vakgebied, vooral over integriteit­management, anti-fraudebeleid en het signaleren van business failure in bedrijven.

Evert-Jan houdt zich bij EBBEN Partners vooral zich bezig met integriteitmanagement binnen en rond organisaties, en hij is verantwoordelijk voor de activiteiten in België en Luxemburg.

lammers@ebbenpartners.nl