Wie zijn wij?

Ebben Partners

Ons bedrijf

EBBEN Partners is 1 mei 2015 gevormd door een  aantal succesvolle dienstverleners van naam: advies- en onderzoeksbureau IFO (Amersfoort en Brussel), onderzoeks- en recherchebureau QED (Soest), advocatenkantoor JS Legal (Amsterdam), Cosmo Consultancy (Weesp) en de integriteitsadviseurs van EMTRUST. Met name de combinatie van forensische accountants met juristen is boeiend.

Tot de cliëntenkring van de rechtsvoorgangers van EBBEN Partners behoren ministeries, gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen, woningcorporaties, commerciële vastgoedbedrijven en ter beurse genoteerde ondernemingen. Onze cliënten stellen het over het algemeen niet op prijs als zij met name worden genoemd.

 

Accountancykennis en ervaring zit in de genen van de IFO-partners. De expertise op het terrein van onderzoek is opgebouwd vanaf 1990 bij KPMG en is allround geworden met tactische en technische kennis en hulpmiddelen voor data-analyse van QED. Door de verbroedering met de advocaten van JS Legal wordt ingehaakt op de trend dat complexe onderzoeken bij voorkeur niet meer door accountantskantoren worden verricht maar door een mix van juristen en onderzoekers van naam. De expertise van de consultantsgroep is verbreed en versterkt door de toetreding van de adviseurs van EMTRUST en Cosmo Consultancy.